Välitämme kotisi käsityönä

TYÖ ON MEILLE INTOHIMO

KOTI MERKITSEE MEILLE JA ASIAKKAILLEMME ERITYISEN PALJON.
SIKSI OMISTAUDUMME ASIALLEMME.

OSTETAAN

Ostotoimeksianto on erinomainen tapa löytää uusi koti, joka täyttää ostajan toiveet mahdollisimman hyvin. Ostotoimeksiannon kanssamme tehnyt asiakas maksaa sovitun välityspalkkion kun sopiva asunto on löytynyt ja johtanut kauppaan.

ASIAKKAAMME ETSIVÄT

Jos harkitset asuntosi tai omistamasi kiinteistön myyntiä niin tarkista alta löytyykö sille kauttamme sopivia ostajia. Jos arvelet asuntosi tyydyttävän ostajan toiveet niin ole meihin yhteydessä jatkotoimenpiteitä varten. Huolehdimme kaikista kauppaan liittyvistä järjestelyistä lain ja Hyvän Välitystavan mukaisesti huomioiden molempien sopimusosapuolten edut. Yhteydenotto meihin ei velvoita sinua vielä mihinkään ja on luottamuksellinen.

Section
2-4 talon rakennuspaikka mm Haukilahti, Mankkaa, Tapiola, Laajalahti
Rakentaja asiakkaamme etsii tontteja pääkaupunki seudulta etenkin Mankkaa, Tapiola, Laajalahti, Kilo, Kauniainen, Saunalahti,Lippajärvi akselilta ( paritalo- ja omakotitalot n. 2-4 paikan tontit). Myyjälle ei kuluja, ostaja maksaa välityspalkkion. Ota yhteyttä Riikkaan puh. 040-5022171
-Asiakkaani etsii Mankkaanpuron koulun läheisyydestä saunalliseen neljän makuuhuoneen kotia -Asiakkaani etsii Mankkaanpuron koulun läheisyydestä kolmen-neljän makuuhuoneen omakotitaloa tai erillistaloa Cissi Lindberg 0400 399 608 cissi.lindberg@primalkv.com

KOTISI ARVOISTA ERIKOISOSAAMISTA
Perheasunnot, arvoasunnot ja kaupunkiasunnot pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä!

VÄLITÄMME KOTISI KÄSITYÖNÄ
Olemme ensimmäinen espoolainen kiinteistönvälitystoimisto, joka on hyväksytty Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) laatujärjestelmään. Pidämme yllä ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella ja lainsäädännön seurannalla.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt