Espoo Suomi,Laurinlahti

rivitalo, 98.0 m2

4-5h, k, s, vh

Velaton hinta
388000.00 €
Myyntihinta
323063.40 €
Tämä viehättävä koti sijaitsee Laurinlahden arvostetun pientaloalueen "ytimessä" vuonna -81 valmistuneessa hyvin hoidetussa yhtiössä. Jo sisään tullessa aistii huoneiston valoisuuden ja yläkerran avaruuden. Yläkerrassa sijaitsee valoisa olohuone jonka isoista eteläikkunoista on kaunis, merellinen näkymä. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtenäistä tilaa ja ruokailutilan vieressä oleva vaaleapintainen vuonna 2008 remontoitu keittiö kivitasoineen sulautuu kauniisti kokonaisuuteen. Tässä kerroksessa on myös kaksi reilun kokoista makuuhuonetta asunnon pohjoisella puolella ja erillinen wc. Alakerrassa on yksi tilava makuuhuone jonka yhteydessä on vaatehuone. Alakerran hallissa voi nautiskella esim. saunan jälkeen ja siitä on käynti eteläpihalle jossa on myös pieni "vilpola" ja varasto. Alakerran pesuhuone ja sauna remontoitiin vuonna 2008 moderneiksi - pesuhuoneessa on nyt kaksi suihkua. Alakerrassa on huoneiston yhteydessä oleva lämpimäksi tilaksi muutettu varastohuone joka soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, esimerkiksi työtilaksi. Varastohuoneessa on myös hyvin tilaa kodinhoidolle ja siellä onkin tällä hetkellä pesukoneliitäntä ja paikka pesukoneelle. Huoneistolle kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka. Yhtiössä turvallinen juuri uusittu leikkipaikka lapsille. Laurinlahti on lapsiystävällinen merellinen pientaloalue joka sopii hyvin perheelle, joka arvostaa luonnon ja palveluiden läheisyyttä, hyviä yhteyksiä ja rauhaa. Alueella on kattavat palvelut ja hyvät yhteydet, jotka paranevat entisestään kauppakeskus Lippulaivan ja metron valmistuttua. Puistot, päiväkodin ja koulut ovat kävelyetäisyydellä sekä suomen että ruotsin kielisille perheille. Hyvät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet sekä meri kotiovella. Esittelyt sopimuksen mukaan ja tiedustelut: Laurinlahden oma välittäjä Kirsi Apajalahti-Plyhm, 050 343 4475, kirsi.apajalahti-plyhm@primalkv.com
Tervetuloa tutustumaan!

Perustiedot

Osoite Näkinkaari 11 E, 02320 Espoo
Kerros 2/2
Asuinpinta-ala 98.0 m2
Kokonaispinta-ala 118.0 m2
Kunto Hyvä
Vapautuminen Vapautuminen sopimuksen mukaan
Keittiö Vaaleapintainen keittiö remontoitu vuonna 2008 - Puustellin vaaleat kaapistot, kivitaso, jääkaappi / pakastin (2013), induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, uuni. Keittiö sulautuu kauniisti olohuoneeseen.
Parveke
Kylpyhuone Saunaosasto remontoitu 2008; lattiassa harmaa laatta ja lämmitys, seinissä valkoinen laatta, 2 x suihku, peili, allaskaappi, kaappi, pyyhekuivain. Pk-liitäntä asunnon yhteydessä olevassa lämpimässä varastotilassa - turvakaukalo ja vedenvuodon hälytin.
Pintamateriaalit
Tehdyt remontit Mm. Valesokkeli- ja alaseinärakenteiden kosteusvaurioiden takia on uusittu ja lisätty salaojia 2018 ja samalla suojattu sokkelit kermillä ja patolevyllä. Lisäksi 2018-19 on korjattu valesokkelirakenteet / seinärakenteet, uusittu ikkunajulkisivujen puupaneloinnit, tuulensuojalevyt ja koko ikkunajulkisivujen eristeet sekä sisäverhouslevyt. Samoin on lisättu tuuletusrakoa ikkunajulkisivujen tiilivuorauksen taakse poistamalla laastipurseet ja lisätty alas tiilivälituuletusraot. Edelleen asennettu Velco-raitisilmaventtiilit ja tiivistettu seinien liitoskohdat sekä seinien ja lattian liitoskohdat. 2019 lisäksi uusittu vielä uusimatta jäänyt E-talon salaoja. Huoneistojen etupuolen ulko-ovet on uusittu 2019. Vesikatteet uusittu 1997 (E-talo) ja muut 2001. Etelänpuolen ikkunat uusittu huoltovapaiksi 2001-2002. Kylpyhuoneita on uusittu kuntokartoituksen mukaan C2-standardilla 2005 jälkeen 20/26. Viimeinen kylpyhuonekuntoarvio on tehty 2018 (kaikki - myytävän asunnon kohdalta raportti saatavana välittäjältä). Viimeisin kuntoarvio (rakennustekniikka, LVI- ja sähköjärjestelmät) on tehty myös 2018. B-talon säälle alttiin etelänseinän puupanelit, tuulensuojalevyt ja osa eristeistä uusittu 2014.
Sauna Kyllä
Yhteydet Hyvät bussiyhteydet 147, 148, 542, 543, 544, rakenteilla oleva metro parantaa valmistuttuaan yhteyksiä entisestään.
Palvelut Kauppakeskus Pikkulaiva, rakenteilla olevan kauppakeskus Lippulaivan monipuoliset palvelut, K-Market, S-Market, Lidl, Elixia, Fressi, Espoonlahden uimahalli, jäähalli, hevostalli, urheiluhalli ym., Koulut: Laurinlahden koulu, Mainingin koulu, Storängens Skola, Espoonlahden koulu, Espoonlahden lukio, Kaitaan lukio, useita päiväkoteja, sekä suomen että ruotsin kieliset.
Lisätiedot Myytävään huoneistoon on osakaan toimesta asennettu koneellinen ilmanvaihto. Järjestelmän kunnossapito- ja huoltovastuu on osakkaalla. Asunnolle kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka ja kylmä varasto pihalla. Asunnon lattiassa parketti ja laatta, seinät maalattu tai tapetoitu.

Hintatiedot ja kulut

Velaton hinta 388000.00 €
Myyntihinta 323063.40€
Neliöhinta 3959.18 €/m2
Hoitovastike 470.40€ / kk
Rahoitusvastike 284.20€ / kk
Vesimaksut EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot
Muut kulut Autopaikkavastike 9EUR/kk.

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi rivitalo
Uudiskohde Ei
Rakennusvuosi 1981
Taloyhtiön sauna Ei
Hissi talossa
Tontin pinta-ala 7490.60 m2
Tontin omistus Asemakaava
Kaavatiedot Espoon kaupunki, 09 81 621.
Kaavatilanne Asemakaava
Lämmitys Kaukolämpö
Energialuokka Energialuokka: E2013