Riitta Santasalo Espoosta valittiin Vuoden Välittäjäksi

 

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry (SKVL) valitsi 65-vuotisjuhlakokouksessaan 27.10.2011 Vuoden Kiinteistönvälittäjäksi espoolaisen Riitta Santasalon.

Ennen kiinteistönvälittäjän uraa Riitta Santasalo keräsi monipuolista kokemusta vientiteollisuuden palveluksessa sekä myynti- ja markkinointitehtävissä Suomessa ja Amerikassa. Perheen perustamisen jälkeen hän hoiti kolmea poikaa kotona ja toimi aktiivisesti lasten koulussa mm. vanhempainyhdis-tyksen puheenjohtajana ja johtokunnan jäsenenä sekä myötäeli vahvasti poikien harrastuksissa mm. jalkapallojoukkueen johtajana.

Riitta Santasalo aloitti kiinteistönvälittäjän uransa vuonna 1995. Seuraavana vuonna hän suoritti kiinteistöedustajakurssin ja hankki LKV-pätevyyden. Vuonna 1998 hän siirtyi Tapiolasta Haukilahteen, toisen kiinteistönvälitysliikkeen palvelukseen. Santasalo perusti vuonna 2000 oman yrityksen Prima Kiinteistöt Oy LKV:n Mankkaan ostoskeskukseen. Yritys osallistui SKVL:n laadunhallintakoulutukseen vuonna 2005 ja se hyväksyttiin SKVL:n laatujärjestelmään ensimmäisenä espoolaisena toimistona. Samana vuonna Prima muutti suurempiin tiloihin saman ostoskeskuksen yhteydessä.

Riitta Santasalo on toiminut aktiivisesti SKVL:n luottamustehtävissä liiton laatuvaliokunnan jäsenenä ja vuodesta 2009 lähtien valiokunnan puheenjohtajana. Laatutyö on Santasalolle erittäin tärkeää, ja hän on kouluttautunut SKVL:n laatujärjestelmän yrittäjäauditoijaksi.

Santasalo on alallaan arvostettu asuntokaupan ammattilainen. Hän saa kiitosta laadukkaasta ja sydämellä tehdystä työstä niin asiakkailta kuin kollegoiltaankin. Häntä arvostetaan yrittäjänä, joka panostaa henkilökunnan viihtyvyyteen, koulutukseen ja hyvään yhteishenkeen. Häntä pidetään täydellisesti alalle omistautuneena ja aktiivisena osallistujana alan alueelliseen ja valtakunnalliseen toimintaan. Hän on myös saavuttanut yksityisenä yrittäjänä vankan jalansijan alueellaan ja laadukkaan kiinteistönvälitysyrityksen maineen.

Santasalon perheeseen kuuluvat aviomies sekä kolme poikaa. Vastapainoa työlle Vuoden Välittäjä saa monipuolisesta tekemisestä – Mankkaa seuran toiminnasta, liikunnasta, autoilusta, posliinimaalauksesta ja Maanpuolustusyhdistyksen koulutuksista. Viimeisimpänä kohokohtana Naisten Valmiusliiton suurharjoitukset Kirkkonummen Upinniemessä yli 350 naiselle järjestetty ULAPPA 2011 harjoitus, jossa hän toimi yhtenä kurssinjohtajana.

Lisätietoja:
Riitta Santasalo, Prima Kiinteistöt Oy LKV, p. 040-773 8217
Auli Niskanen, SKVL:n hallituksen puheenjohtaja, p. 0400-506 030
Jaana Anttila-Kangas, SKVL:n toimitusjohtaja, p. 050-465 3773

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto (SKVL) on kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. SKVL:n jäsenyys takaa välittäjille ajantasaisen tiedon ja työvälineet sekä asiakkaille ammattitaitoisen ja turvallisen palvelun. Liitto toimii yhdyssiteenä verkostossa, joka koostuu yli 400 paikallisesta kiinteistönvälitystoimistosta ympäri Suomen.