Espoo, Uusmäki

Paritalo, 100.0 m2

4h+k+s+khh+var

Velaton hinta
459 000,00 €
Myyntihinta
459 000,00 €
Isolle 1072 neliön aurinkoiselle tontille rakennetaan paritalo urakkasopimuksella. Helppoa - uusi koti ilman rakentamisen huolia. Mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin ja lopulliseen pohjaratkaisuun. Tule suunnittelemaan unelmistasi totta!

Urakoitsijana toimii Siklatalot Oy, joka on pitkään rakentanut ympäri Suomea hyville paikoille koteja.Myyntihinta sisältää koko rakennusprojektin ja kaikki sen vaiheet lupahakemuksista, maatöistä, talon ulko- ja sisätöihin, kalustukseen sekä pihanurmikon istutukseen asti.

Ostaja ostaa määräosan tontista, jonka kauppahinnasta maksetaan varainsiirtovero 4%. Kaupantekotilaisuudessa allekirjoitetaan Siklan kanssa urakkasopimus talon valmiiksi rakentamisesta. Maksuerät lankeavat erillisen maksuerätaulukon ja talon valmiusasteen mukaan maksettaviksi. Lopullinen valmistuminen noin 11 kk rakennusluvan saamisesta.

Määräosa A: 4h+k+s+aputilat, 100 m2 + n.10 m2 varasto
Kokonaishinta: 459.000 eur joka koostuu
Tonttiosuudesta/ määräosa 162.500 eur + urakkasopimus talosta 296.500 eur
Varainsiirtovero maksetaaan vain tonttiosuudesta.

Muutostöistä ja materiaalivalinnoista voi sopia sisustussuunnittelijan kanssa.

Asuminen 1- tasossa ja avarat oleskelutilat tuovat käytännöllisyyttä.
Vesikiertoinen lattialämmitys tuo mukavuutta asumiseen. Premium sähköt, led-valaistus kaikissa huoneissa (paitsi mh:eet. Puustellin kiintokalusteet tai valinnat keittiösuunnittelijan kanssa.

Sijainti on keskeinen, nopeat yhteydet Leppävaaraan, Kehä I:lle ja bussipysäkki on lähellä. Alue on kehittyvä ja sinne rakennetaan paljon. Kouluja ja päiväkoteja on useita mm. Lintumetsän, Lintulaakson ja Lintuvaaran koulut, Peipponen ryhmäpäiväkoti, Peukaloinen ryhmäpäiväkoti ja Lintumetsän päiväkoti. Lintuvaaran Alepa, Kauppakeskus Sello ovat lähimmät ruokakaupat.


Lisätiedot: Riikka Pfitzner-Saarnia puh. 040-5022171

Perustiedot

OsoiteSotilastorpantie 36, 02680 Espoo
Kerros1
Asuinpinta-ala100.0 m2
Kokonaispinta-ala110.0 m2
KuntoHyvä
VapautuminenVapautuminen sopimuksen mukaan
KeittiöPuustellin keittiö, työtasot laminaattia. Electroluxin täyskorkea jääkaappi ja pakastinkaappi. erillisuuni (valk), induktiotaso ja astianpesukone, Lapetekin saarekemallinen liesikupu.Hanat ja altaat Gustavsberg Nautic.
ParvekeEi
KylpyhuoneKph:eessa suihku, wc-istuin, lavuaari. Khh:eessa pesukoneliitäntä, pesuallas, laminaattitasot ja Puustellin kaapistot, siivouskomero.Erillinen wc, bidesuihku, pesuallas. Saunassa sähkökiuas (pylväs),kuituvalot. Saunan ja ph välinen seinä kokolasia, lauteet tervaleppää. Hanat ja altaat Gustavsberg Nautic.
PintamateriaalitLattiat laminaattia, kph/wc/saunan ja khh lattiat laatoitettu. Seinät maalattuja.Eteissä ja makuuhuoneissa liukuovikaapistoja. Premium sähköt, led-valaistus kaikissa huoneissa (paitsi mh:eet).
SaunaKyllä,
Yhteydetmm. 202 ja 203 busseilla Leppävaaraan junalle, hyvät yhteydet Kehä I ja Turunväylälle omalle autolla.
PalvelutAlepa, Sello, Leppävaaran Galleria, Mäkkylän ja Konalan palvelut, Koulut: Lintuvaaran koulu, Leppävaaran koulu, Lintumetsän koulu, useita päiväkoteja alueella
LisätiedotSisustusmateriaalit valitaan urakoitsijan osoittamassa myymällässä. Mikäli hintavaraus ylittyy, laskutetaan tilaajalta ylimenevä osuus. Erillinen rakennustapaselostus ja materiaaliluettelo sekä maksuerätaulukko välittäjältä.Todennäköinen valmistuminen n. 11 kk:n kuluttua rakennusluvan lainvoimaisuudesta.Siklatojen urakkaa koskevien töiden osalta on Rakennustyövakuutus Fenniassa ( 490-7258359).

Hintatiedot ja kulut

Velaton hinta459 000,00 €
Myyntihinta459 000,00 €
Neliöhinta4590 €/m2
Vesimaksut50 EUR/kk
Vesimaksun lisätiedot50 EUR/kk. Asukasluvun mukaan.
Muut kulutVarainsiirtovero 4% tontista

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppiParitalo
UudiskohdeEi
Rakennusvuosi2020
Taloyhtiön saunaEi
Hissi talossaEi
Tontin pinta-ala1072 m2
Tontin omistusOma
KaavatiedotEspoon kaupunki p. 81621
KaavatilanneAsemakaava
LämmitysPoistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.